Blogi

Ajankohtaisia artikkeleita liittyen nykyaikaiseen rakentamiseen ja asumiseen.

Nopeasti rakennettu talopaketti – uhka vai mahdollisuus?

Nopeasti rakennettu talopaketti – uhka vai mahdollisuus?

Nopeus on käsite, jota pitää hieman avata, jotta puhuisimme kaikki samasta asiasta. Sanapariin ”nopea rakentaminen” liittyy helposti mielikuva kiireestä, huolimattomuudesta tai huonolaatuisesta lopputuloksesta. Kiiruna Talo todella valmistuu tilaelementtitoimituksen jälkeen neljässä viikossa muuttovalmiiksi kodiksi.

lue lisää
Talopaketin hinta

Talopaketin hinta

Kiiruna Talot ei ole markkinoiden halvin valmistalo, eikä se ole tavoitteemmekaan. Hinnoittelumme on avointa ja selkeää.

lue lisää
Edullinen ja pieni talopaketti

Edullinen ja pieni talopaketti

Kaikki yksin tai kaksin elävät eivät suinkaan haaveile kerros- tai rivitaloasumisesta. Pienimmät talopakettimme on suunniteltu yhden ja kahden…

lue lisää
Energiatehokas koti

Energiatehokas koti

Rantalankilan Kiiruna Talon kulutus jäi alle 6 000 kWh vuodessa. Future-seinän myötä saavutettu tiiveys ja tehokas lämmitysjärjestelmä takaavat alhaiset lämmityskustannukset vuoden jokaisena päivänä.

lue lisää

Talopaketista kodiksi – etsi tietoa ja tutustu vaihtoehtoihin

Omakotitalosta haaveilevan mieli on täynnä kysymyksiä. Kokoamme blogiin vastauksia rakentajia askarruttaviin kysymyksiin.

Blogiteksteistä löydät juttua muun muassa talopakettien hinnoista, muuttovalmiiden kotien toimitussisällöstä, turvallisista rakennustavoista ja sisustusvalintojen tekemisestä.

Mukavia lukuhetkiä!