Avaimet käteen -talo Kiiruna Taloilta

Avaimet käteen -talo Kiiruna Taloilta

Avaimet käteen -talo on erinomainen valinta sinulle, joka haluat muuttaa omaan kotiin nopealla aikataululla ja ilman turhaa vaivannäköä.

Avaimet käteen -talo on arjessa toimiva ratkaisu

Avaimet käteen -talo on sopiva valinta, kun haluat helposti ja nopeasti oman kodin. Talojemme pohjaratkaisut ovat toimivia ja arjessa hyviksi havaittuja. Kaikki tila on tehokäytössä, etkä maksa hukkaneliöistä. Valmistamme arkkitehdin suunnitteleman, muuttovalmiin kotisi tehtaassa täysin valmiiksi. Kiiruna Talot ovat kokoaan isompia – tule toteamaan se talonäyttelyissämme!

Tehtaassa valmistettu avaimet käteen -talo on turvallinen ja terveellinen ratkaisu

Avaimet käteen -talomme valmistetaan tehtaassa, jossa niiden valmistusolosuhteita voidaan hallita optimaalisesti. Sisällä tehtaassa tehty avaimet käteen -talo on varmin tapa saada terveellinen koti. Talopaketti toimitetaan työmaalle hyvin suojattuna, ja kodin pystytys tapahtuu nopeasti. Viimeiset kuljetussuojaukset poistetaan juuri ennen vesikaton asennusta, joten rakenteet eivät pääse missään vaiheessa kastumaan. Kotisi on koko ajan säältä suojassa tehtaan sisätiloista tontille asti. Uuteen kotiin on mahdollista muuttaa jopa kahden viikon kuluttua avaimet käteen -talon toimituksesta. Tutustu talopaketin etuihin!

Valitse matalaenergiatalo ja säästä!

Avaimet käteen -talomme on suunniteltu kestämään. Käyttämämme matalaenergiarakenteet täyttävät jo nyt tulevaisuuden tiukentuvat vaatimukset. Vedoton rakenne mahdollistaa ilmanvaihdon hallinnan ja on näin edellytys energiatehokkuudelle ja hyvälaatuiselle sisäilmalle. Energiatehokas koti on sijoitus: muuttovalmiissa Kiiruna Talossa on pienet lämmityskulut vakiona. Lue lisää matalaenergiatalon eduista.

Kustannustehokas ja laadukas koti

Kun koti rakennetaan tehtaassa, voidaan rakennustyömaalla tehtävä työmäärä minimoida. Näin rakennustyö on ennustettavaa, tarkasti aikataulutettua ja kustannustehokasta. Teollisen valmistuksen ansiosta saat tasalaatuisen ja laadukkaan kodin järkevään hintaan!

Avaimet käteen -talomme pitävät sisällään laadukkaita kotimaisia merkkituotteita, jotka kestävät aikaa:

Avaimet käteen -talo rakentamisen vahvalta asiantuntijalta

Olemme juuri sinua varten. Toimintamallimme ja avaimet käteen -talojemme myötä kodin hankinta on sinulle mahdollisimman avointa, helppoa ja yksinkertaista. Tehdasvalmistuksen lisäksi tärkeä osa kokonaisuutta on kustannustehokas asiantuntijoiden joukko, joka on tukenasi rakentamisen aikana.

Pohditko avaimet käteen -talon ostoa? Mietitkö, millainen prosessi uuden kodin on hankinta on? Lue lisää siitä, kuinka toimitame uuden kotisi: Valmistalon hankinta

Tarjoamme avaimet käteen -taloja monissa eri malleissa, joista löytyy myös sinun perheellesi oikean kokoinen koti. Tutustu malleihin Talopaketit-sivulla!


Tilaa talokirja

Tilaa talokirja


Hyväksyn tietosuojaehdot

Jätä yhteydenottopyyntö