TARINAMME

Näin syntyi Kiiruna Talot. 

Tehtaassa valmistettu talopaketti

Talotehtaamme sijaitsee Lapin maakunnassa, Suomen ja Ruotsin rajalla Torniossa. Kiiruna Talon nimi sijoittuu yrityksen syntyperille Lappiin. Kiiruna on pieni, mutta äärimmäisen sitkeä ja kylmänkestävä tunturissa elävä kanalintu.

Konseptissamme talopaketti valmistuu sataprosenttisesti talotehtaassa. Tehdasvalmistuksen luontaisetuna on kuivaketjun helppo hallinta, mikä taas on lähtökohta terveelle kodille. Kun talopaketti valmistetaan tehtaassa, rakennusaika on asiakkaalle huoleton. Muuttokuorman voi kantaa sisälle viimeistään neljän viikon kuluttua talon toimituksesta, kun liittämiseen tarvittavat listat ja saumaukset on tehty.

Turvallisin tapa ostaa koti

Tulevaisuus tarkoittaa rakentamisen suhteen yhä haasteellisempia olosuhteita ja tiukentuvia määräyksiä. Olemme mieluummin askeleen edellä kaikessa. Turvallisin tapa ostaa koti tarkoittaa sitä, että emme tee kompromisseja laadun ja turvallisuuden kanssa. Tehdastuotanto mahdollistaa niin laadukkaiden rakennusten valmistuksen, että niiden kanssa on helppoa ja turvallista elää pitkälle tulevaisuuteen – niin asiakkaan kuin meidänkin. Ymmärrämme, että talon rakenteiden merkitys talon terveydelle ja turvallisuudelle on erittäin tärkeää.

Kiiruja Talojen käyttämä lattiarakenne on tutkitusti turvallinen. Se on osoittautunut upeaksi ratkaisuksi niin käyttökokemusten kuin mittaustenkin perusteella. Paitsi lattiarakennetta, niin myös koko Kiiruna Taloa on lähdetty kehittämään siitä näkövinkkelistä, että vastaamme innovatiivisilla rakenteilla tulevaisuuden haasteisiin.

Katse jo tulevissa sukupolvissa

Meillä Kiiruna Taloilla lähtökohtana toiminnalle on, että hyvinvoiva henkilöstö luo yrityksen menestyksen. Työpaikkana olemme suhteellisen vapaa: pyrimme ymmärtämään nuorten ihmisten tarpeet ja työn ulkopuoliset paineet, kuten perheen vaatiman ajan.

Laajentuessamme etsimme vireitä ihmisiä, joilla on halu tehdä töitä. Uskomme, että nuorissa on tulevaisuus. Taustalla kaikessa toiminnassamme on ajatus, että teemme kaiken niin hyvin, että voimme jättää Kiiruna Talot aikanaan seuraavalle sukupolvelle. Laadukas asuminen on meille helppoutta ja turvallisuutta.

KIIRUNA TALOJEN TALOPAKETTI RAKENTUU PARHAISTA MERKEISTÄ

Yhteistyössä alansa parhaiden toimijoiden kanssa.