Koti tyylisi mukaan – miltä Kiiruna Talo näyttää?

Ulkoverhouspaneelit, katon muoto, ikkunat, ikkunanpielilaudat ja kuistien kaiteet vaikuttavat kaikki talopaketin ulkoiseen ilmeeseen.

Asiakkaan valintojen lisäksi talon ulkoista ilmettä ohjaavat tontin muoto ja talon asettuminen tontille sekä kaavamääräykset. Valmistalon tyylejä on pääsääntöisesti kolme: Moderni, Perinteinen ja Hirsi. Päätysisäänkäyntimallit täydentävät mallistoa kapeille kaupunkitonteille sopivilla pohjaratkaisuilla. 

Kustakin tyylistä on mahdollista poimia elementtejä muuttovalmiiseen Kiiruna Taloon asiakkaan mieltymysten mukaan.

Esitellään ensimmäisenä Moderni-tyylin eri versiot.
Kaikki kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi! 

Minimalistiset ikkunanpielet ja vaakarimoitettu kaide tuovat valmistaloon modernia ilmettä. Katto on mahdollista toteuttaa joko perinteisenä harjakattona, murtoharjana tai pulpettikattona.

Talopaketti hirsirungolla – perinteinen tai moderni ulkonäkö

Kaikki Kiiruna Talot saa nykyään myös hirsirunkoisena. Hirsirunkoinen Kiiruna Talo toimitetaan samaan tapaan moduuleina kuin muutkin Kiiruna Talot. Painumaton X-log hirsi mahdollistaa nykyaikaisen moduulirakentamisen myös hirsirungolla. Myös hirsirunkoinen talo on mahdollista toteuttaa esimerkiksi Moderni-tyyliä mukaillen. 

Hirsitalolle ominainen ilme tulee massiivihirrestä, jota ei ole tarpeen piilottaa erillisen ulkoverhouksen taa.

Pääty- ja kulmasisäänkäynti mahdollistaa talopaketin sijoittamisen kapeallekin tontille

Kiiruna Talojen talopakettien pohjaratkaisut pyrkivät hyödyntämään joka ikisen neliön viisaasti. Samaa periaatetta kannattaa hyödyntää myös tontin suhteen.

Mikäli tontti on kapea, päätysisäänkäynnillä varustettu talopaketti mahdollistaa talon järkevän asettelun niin, että piha-alue saadaan yhtenäiseksi ja siten mahdollisimman laajasti käyttöön.

Punainen tupa ja perunamaa – vanhaa tuttua tyyliä talopakettiin

Perinteisempi tyyli valmistaloon saadaan kohtuullisen kokoisilla ikkunoilla, leveillä ikkunanpielillä ja tuplanurkkalaudoilla.

Rakennetan muuttovalmis koti tyylisi mukaan, myyjämme auttavat sinua eheän kokonaisuuden suunnittelussa.