VALMISTALON HANKINTA KÄY HELPOSTI

VALMISTALON HANKINTA KÄY HELPOSTI

Valmistalo on sopiva ratkaisu sinulle, joka haluat nopeasti ikiomaan kotiin.
Me Kiiruna taloilla olemme sitä mieltä, että valmistalon hankinnan ei tarvitse olla vaikeaa, monimutkaista ja salamyhkäistä.
Siksi olemmekin tehneet valmistalon hankinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa.

Kun valitset kodiksesi Kiiruna talojen valmistalon, et joudu pähkäilemään rakentamiseen liittyvien, liikkuvien osasten kanssa.
Mallistomme tarjoaa vaivatonta toiminnallisuutta ja järkevää energiatehokkuutta.
Tehdasvalmistus takaa tasaisen ja turvallisen laadun.
Laatu on osiensa summa.

Alla näet, kuinka helposti ja läpinäkyvästi Kiiruna Talojen valmistalon hankinta tapahtuu vaihe vaiheelta.

1. Valitse itsellesi sopiva valmistalo

Tutustu rauhassa valmistalojemme malleihin ja valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Talomalleihin pääset tutustumaan Talopaketit-sivulla.

2. Muokkaa valmistaloa omien mieltymystesi mukaan

Voit veistellä valmistalon ulkoasun, varusteet ja materiaalit juuri sinulle sopiviksi. Pääset myös tutustumaan sisustusmateriaaleihin, joista yleisimmät on esitelty valintatyökalussa.

Olemme koonneet valintatyökaluun osan yleisimmistä valmistaloihimme halutuista muutoksista. Pystyt siis varustelemaan haluamasi pohjaratkaisun erilaisilla varuste- ja lisävarustevariaatioilla.

3. Pyydä tarjous valmistalosta

Voit lähettää valintojesi yhteenvetosivun asiakasneuvojalle, niin saat tarkan, paikkakuntakohtaisen hinnan valinnoillesi.

4. Tapaa asiakasneuvojamme

Ehkäpä haluat valmistaloon jotain sellaista, mitä et löytänyt valinnoistamme? Tuntuvatko valmistalon rakennuttamisessa asiakkaalle kuuluvat tehtävät ylivoimaisilta? Voimme tehdä nekin, tai ainakin osan niistä. Aina kannattaa kysyä - olemme sinua varten! Tapaamisessa käymme tontillasi ja suunnittelemme valmistalon teknisen toteutuksen sekä määrittelemme hankekohtaiset toimituskulut.

5. Tehdään yhdessä esisopimus

Ennen kuin valmistaloa ryhdytään rakentamaan, tehdään esisopimus. Esisopimuksen tarkoituksena on laittaa kodin hankinta liikkeelle. Nyt on aikaa saattaa loppuun tontin hankinta, hakea rakennusluvat tai vaikka myydä edellinen asunto pois.

6. Sovitaan valmistalon toimitusaika

Kun rakentamisen esteet ovat poistuneet ja luvat ja rahoitusasiat on saatu kuntoon, vahvistetaan esisopimus ja sovitaan kotinne toimitusaika. Nyt on aika tehdä lopulliset sisustus- ja kalustusvalinnat halutessasi sisustusneuvojan avustuksella sovitussa aikataulussa.

7. Valmistamme ja pystytämme uuden kotisi

Tehtaallamme valmistetaan muuttovalmis valmistalo rakentamiselle turvallisissa olosuhteissa, ja se suojataan kuljetuksen ajaksi. Työmaa-aika tontilla on minimoitu, jotta kuivaketjua voidaan aidosti hallita ja rakentamisen kustannukset minimoida. Työmaalla tehtäviä töitä ovat vain perustuksen- ja lattianvalu sekä vesikaton rakentaminen.

8. Toimitamme kodin ja sinä pääset muuttamaan

Toimitamme valmistalon työmaalle, ja kotinne viimeistely voidaan aloittaa välittömästi. Kotisi on muuttovalmis jopa 2 viikon päästä toimituksesta!

Lue lisää tuotteistamme:
Avaimet käteen -talo Kiiruna Taloilta
Matalaenergiatalo – Järkevä valinta asumiseen
Talopaketti – Helposti muuttovalmiiseen kotiin!


Tilaa talokirja

Tilaa talokirja


Hyväksyn tietosuojaehdot

Jätä yhteydenottopyyntö