MUUTTOVALMIS OMAKOTITALO – KIIRUNA TALOJEN TALOPAKETTI ON TURVALLISIN TIE UUTEEN KOTIIN

Rakennamme kaikki Kiiruna Talot 100 % muuttovalmiiksi ennen talon luovutusta. Turvallinen tehdasvalmistus takaa sen, että kotisi valmistuu täsmällisessä aikataulussa – sovittuun hintaan.

Valitse muuttovalmis Kiiruna Talo, kun haluat arkesi rullaavan normaalisti myös raksaprojektin aikana.

 

MUUTTOVALMIS KOTI MAALÄMMÖLLÄ ON HUOLETON JA ENERGIATEHOKAS RATKAISU

Kaikkien Kiiruna Talojen perushintaan kuuluu 2.12.2022 alkaen täydellinen maalämpö. Talopakettien hinnat ovat ennallaan. Turvallinen lämpöalapohja, tiiviis yläpohjarakenne ja maalämpö varmistavat sen, että kotisi lämmityskustannukset pysyvät kaikissa tilanteissa maltillisina.

VALITSE TALOPAKETTI KIIRUNA TALOILTA – LIITY ALAN TYYTYVÄISIMPIEN ASIAKKAIDEN JOUKKOON

Kiiruna Talo on valmistaloalan suositelluin talovalmistaja. Jo kolmena vuonna peräkkäin 100 % Rakennustutkimus RTS Oy:n tavoittamista Kiiruna Talon ostaneista asiakkaista on ollut valmiita suosittelemaan Kiiruna Taloja myös muille rakentajille.

 • rakennusaika on huomattavan lyhyt
 • rakennusaika on asiakkaalle aidosti vaivaton
 • talopaketin hinta ja aikataulu pitävät
 • talo rakennetaan 100 % säältä suojassa
 • aidosti muuttovalmis toimitussisältö minimoi rakentamisen piilokustannukset
 • talot ovat energiatehokkaita ja rakenteiltaan turvallisia

 

Erittäin korkean asiakastyytyväisyyden kulmakivet ovat:

 • Turvallinen tehdasvalmistus
 • Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Huolellinen tehdasvalmistus takaa sen, että kaikki Kiiruna Talot toimitetaan asiakkaalle luvatussa aikataulussa sovittuun hintaan. Rakentamisen laatu on korkea, kun työtä tehdään ihanteellisissa olosuhteissa tehtaan suojissa.

Asiakasta ei vaivata rakentamisaikaisilla töillä, kuten työmaan siivoamisella. Tarjoamme sinulle aidosti muuttovalmiin kodin, joten saat jatkaa arkeasi normaalisti myös raksaprojektin aikana.

 

Yhteys talomyyjään säilyy läpi projektin

Ensiluokkainen asiakaspalvelu tarkoittaa asiakkaan oikea-aikaista informointia ja nopeaa reagointia kaikkiin yhteydenottoihin. Talo on useimmille meistä elämän suurin yksittäinen hankinta – hyvä asiakaspalvelu luo luottamuksen prosessiin.

KUINKA PALJON MUUTTOVALMIS TALOPAKETTI MAKSAA?

Kaikkien Kiiruna Talojen hinnat ovat avoimesti kaikkien nähtävillä. Olemme sitoutuneet hinta-avoimuuteen ja kaikkien talopakettien hinnat löytyvät kotisivuiltamme. Klikkaa ja tutustu mallistoon sekä hintoihin. Yksityiskohtaiset hinnat muutostöille, kuten huonekorkeuden korotukselle tai ulkoverhouksen erilaiselle ilmeelle saat myyjältä.

Mitä muuttovalmiin talopaketin hintaan kuuluu?

Talopaketin perushintaan, joka löytyy jokaisen mallin kohdalla avoimesti, kuuluu muun muassa:

 • perustukset
 • maalämpö asennettuna
 • terassi ja kuistit
 • valmis talo, jossa
  • sisustustyöt on tehty
  • keittiön kodinkoneet on asennettu
  • kodintekniikka on asennettu ja käyttövalmiina
  • kiinteät kalusteet on asennettu

Mahdolliset lisävalinnat, kuten huonekorkeuden korotus, kalliimmat kodinkoneet, lisä-WC, sadesuihku, erilainen laudepaketti tai suuremmat ikkunat on hinnoiteltu selkeästi erikseen. Nämä mallikohtaiset hinnat saat alueesi edustajalta.

Kuinka muuttovalmiin talopaketin rakentaminen etenee?

Oheinen aikajana tiivistää rakennusprojektin hyvin. Tavoiteltava hankeaika kaupanteosta (hankintasopimus) valmiin kodin luovutukselle on noin 6-9 kuukautta.

Itse taloa voidaan alkaa rakentaa talotehtaalla heti, kun sille on myönnetty rakennuslupa. Taloa rakennetaan talotehtaalla noin 20-25 työpäivän ajan. Samaan aikaan, kun taloa rakennetaan tehtaalla, tontilla valetaan perustukset sekä rakennetaan vesikatto.

 

Asiakaslupauksemme on, että pääset uuteen kotiisi neljän viikon kuluttua talotoimituspäivästä.

Kiiruna Talo rakentuu tilaelementeistä. Tilaelementit rakennetaan talotehtaalla sisustustöitä myöten valmiiksi.

Tilaelementtirakentamisen etuja ovat täydellinen kuivaketjun hallinta, tasainen ja korkea laatu sekä kustannusten ja aikataulujen erittäin tarkka ennustetavuus.

Tilaelementtirakentaminen taklaa ison osan rakentamisen perinteisistä ongelmista, kuten työvoiman saatavuuden ja johtamisen haasteet, sääsuojauksen tarpeen sekä vaikeasti ennustettavat aikataulut ja budjetin.

L-mallinen vaalea hirsitalopaketti

Energiatehokas valmistalo – talopaketin hintaan kuuluu täydellinen maalämpö

Kaikkien Kiiruna Talojen perushintaan kuuluu täydellinen maalämpö eli tarvittavat laitteet ja asennustyö. Maalämpö on käyttövarma ja tehokas lämmönlähde omakotitaloon.

Olemme laskeneet kaikille talomalleillemme vuosikulutusarvion, jotta rakentajat pystyisivät arvioida tulevia asumiskustannuksiaan mahdollisimman realistisesti.

Esimerkiksi Puuloto 133 S (huoneistoala: 115 m²) E-todistuksen mukainen todellinen ostoenergia per vuosi on 6 122 kWh, kun talossa on Future-seinärakenne ja maalämpö. Koko mallisto on laskettu näiden oletusten pohjalle, jotta lukemat ovat keskenään vertailukelpoisia.

 

Tutkitusti turvalliset rakenneratkaisut – tutustu Kiiruna Talojen lämpöalapohjaan

Alapohjarakenteen merkitys talon turvallisuudelle ja pitkäikäisyydelle on moninkertainen suhteessa muihin rakenteisiin.  Kiiruna Talon varmgrund-lämpöalapohja on ympäri vuoden kuiva ja lämmin.

Käytämme varmgrund –lämpöalapohjaa myös paalutettavissa kohteissamme. Ratkaisumme takaa rakennuksen pitkäikäisyyden ja huolettoman asumisen. Vesijohdot ja viemärit ovat helposti tarkistettavissa eikä jäätymisongelmaa ole.

Kaikissa Kiiruna Taloissa – myös hirsitaloissa – on tutkitusti turvallinen lämpöalapohja, joka takaa rakennuksen pitkäikäisyyden.

Toimiva arki vaatii toimivan pohjaratkaisun – muuttovalmiin kodin valinnat

Kiiruna Talojen pohjaratkaisut ovat huolellisen suunnittelun tulos. Suunnittelumme lähtökohtana on talon ehdottoman toimivat neliöt. Näin takaamme sen, että isossakaan kodissa ei ole hukkaneliöitä, kuten turhia käytäviä.

Laajasta mallistostamme löytyy sopivan kokoinen koti kaikkiin elämäntilanteisiin.

Kiiruna Talojen toimitussisältö on erittäin laaja ja kattaa kaiken asumiseen tarvittavan. Mikäli haluat kotiisi esimerkiksi suuremmat ikkunat, korkeamman huonekorkeuden tai vaikkapa integroidut kodinkoneet, lisävalintojen täsmälliset hinnat saat alueesi edustajalta.

Tiesithän, että tämä kaikki koskee myös Kiiruna Hirsitaloja?

Koko mallistomme on mahdollista toteuttaa myös hirsitaloina. Kiiruna Hirsitalo on markkinoiden vaivattomin hirsitalopaketti. Myös hirsitalopakettimme sisältävät täydellisen maalämmön.

Kuvassa vaalea, moderni omakotitalo