Talopakettiemme laaja toimitussisältö

Perustoimitussisältömme kattaa kaiken tarvittavan viihtyisään asumiseen.

MUUTTOVALMIIN TALOPAKETIN TOIMITUSSISÄLTÖ

Kiiruna Talon toimitussisältö on laaja, eikä siihen ole välttämätöntä tehdä lisävalintoja. Talopaketin hintaan kuuluu muun muassa kiinteät kalusteet laadukkaasta valikoimasta, kaikki sisustustyöt, perustukset ja täydellinen maalämpö asennuksineen.

Toimimme yhteistyössä alan huippumerkkien kanssa, jotta kotisi olisi toimiva, laadukas ja tyyliltään miellyttävä kokonaisuus. Lisää yhteistyökumppaneistamme täällä. 

Talopaketin muutostyöt, kuten ikkunoiden suurentaminen, huonekorkeuden korotus, terassien laajennus tai saunan paneeleiden vaihto kuusesta tervaleppään onnistuvat kohtuullisin hinnoin.

Talopakettien toimitussisältö vaihtelee eri toimittajien välillä suuresti.

Tutustu aina huolellisesti toimitussisältöön, kun vertaat muuttovalmiiden kotien hintoja.

Katso hankkeen opasvideo – näin etenee muuttovalmiin kodin rakennuttaminen

MUUTTOVALMIS KIIRUNA TALO RAKENTUU AIDOISTA TILAELEMENTEISTÄ

Kiiruna Talojen muuttovalmis koti rakentuu aidoista tilaelementeistä. Oheinen kuva havainnollistaa kodin valmiusastetta tontille toimitettaessa. Sisustustyöt on tehty ja kiinteät kalusteet on asennettu. LVIS-työt odottavat vielä viimeistelyä ja kiuas kiviään.

Kodin valmiusaste tontille toimitettaessa on erittäin korkea ja työmaa-aikainen viimeistely kestää vain muutamia päiviä. Asiakaslupauksemme on, että muuttovalmis koti luovutetaan sinulle neljän viikon kuluttua sen toimituksesta.

Konspetimme minimoi rakennustyömaalla tehtävän työn, sillä haluamme keskittää rakentamisen aina sinne, missä se on helpointa, nopeinta, turvallisinta ja sään suhteen hallituinta, tehtaalle.

Jokainen työvaihe dokumentoidaan myös asiakkaalle nähtäväksi. Rakenteillamme on Inspectan sertifikaatti todistuksena turvallisesta rakentamisesta.