TALOTEHDAS

Kiiruna Talot on luonut toimintatavan, jossa talopaketti
valmistuu turvallisesti sisätiloissa. Kotisi on muuttovalmis neljän viikon kuluttua sen toimituksesta.

Talotehdas Torniossa

Kaikki muuttovalmiit Kiiruna Talot valmistuvat talotehtaallamme Torniossa. Moduulirakentaminen minimoi rakennustyömaalla tehtävän työn helpottaen aikataulun ja budjetin tarkkaa ennakoitavuutta. Tiedät talopakettisi toimitusviikon jo kaupantekohetkellä. Haluamme valmistaa turvallisia ja pitkäikäisiä
taloja – siksi hallittu tehdasvalmistus.

Muuttovalmis talo

Muuttovalmis talo rakentuu tehtaalla kiintokalusteita myöten valmiiksi. Seinät on maalattu ja kodintekniikka käynnistystä vaille valmiina. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi ilmastointikanavat on asennettu valmistalomoduuleihin jo tehtaalla. Sisustuksen ja lvis-töiden viimeistely sekä esimerkiksi terassien asennus kuuluvat toimituksen jälkeen tehtäviin töihin.

Kun muuttovalmis koti rakentuu tehtaalla valmiiksi, prosessi on tarkasti hallittu ja työnjälki tasalaatuista. Tehtaan työntekijät toimivat yhdessä kokeneen ja asiantuntevan johdon kanssa, jolloin laadunvalvonta on osa jokapäiväistä työskentelyä.

Läpinäkyvä prosessi

Kun talo rakennetaan tehtaassa, koko rakennusprojekti on alusta loppuun helposti hallittavissa. Pidämme asiakkaan ajan tasalla rakentamisen etenemisestä, kaikki rakennusvaiheet kuvataan ja välitetään asiakkaalle. Olet tervetullut tutustumaan tehtaaseemme ja tapaamme rakentaa.

Yhteystiedot löydät täältä.

Valmistalo nopeasti

Nopean toimituksemme salaisuus on se, että talopaketti rakentuu yhtäaikaisesti sekä tehtaalla että työmaalla. Vesikatto rakennetaan perustusten valun jälkeen työmaalla valmiiksi, jolloin katto voidaan nostaa heti toimituspäivänä valmistalomoduulien päälle. Näin kuivaketju säilyy loppuun asti vahingoittumattomana.

Talopaketti on huoleton ratkaisu.

Turvallisin tapa rakentaa – ei sään armoilla

Työntekijöiden kannalta tehdasvalmistus tarkoittaa muun muassa tasaista työskentelylämpötilaa ja valaistusta, yhdessä osoitteessa pysyvää työpaikkaa ja parempia työasentoja. Työtä ei tehdä vaihtelevissa olosuhteissa sään armoilla.

Pohjoisen Suomen rakennuskulttuuri

Meri-Lapin alueella on vahva talonrakennusperinne. Rakentamiseen on kasvettu monen sukupolven ajan, joten osaavaa työvoimaa on tarjolla. 

KIIRUNA TALOJEN TALOPAKETTI RAKENTUU PARHAISTA MERKEISTÄ

Kun talolta odotetaan korkeaa laatua ja pitkää ikää, yhteistyökumppanit tulee valita huolella. Asumisen mukavuus, käytännöllisyys ja kustannustehokkuus muodostuu talon rakenteiden ja huonejaon lisäksi myös kodinkoneiden ja muun kodintekniikan helppokäyttöisyydestä ja laadukkuudesta, ikkunoiden, ovien ja lukitusjärestelmien laadusta ja kiukaan antamista löylyistä – muun muassa.

Kiiruna Talojen talopaketti on aidosti muuttovalmis koti, joka rakentuu laadukkaista merkkituotteista.

Toimitussisällön löydät kokonaisuudessaan täältä.