Kiiruna Asunnot

Laadukasta asunto-osakeyhtiömuotoista rakentamista kaikkiin elämäntilanteisiin.

Kiiruna Asunnot

Kiiruna Asunnot on Kiiruna Talojen tytäryhtiö, joka hankkii maa-alueita hyviltä sijainneilta ja rakentaa asunto-osakeyhtiömuotoisena laadukkaita koteja kaikkiin elämäntilanteisiin.

Kiiruna Asunnot täydentää Kiiruna Talojen tarjontaa hoitaen asiakkaan puolesta kaiken rakentamiseen liittyvän – muun muassa luvat, maatyöt, tontin ja esimerkiksi muuttosiivouksen sekä mahdollisen julkisivumaalauksen. Kodin avaimet luovutetaan asiakkaalle vasta, kun taloon on mahdollista saapua muuttokuorman kanssa.

Kiiruna Asunnot valmistuvat Kiiruna Talojen tapaan Tornion talotehtaalla. Talot voidaan toteuttaa kolmella eri seinärakenteella: perinteinen villa-höyrysulku –ratkaisu, uretaanipohjainen Future–ratkaisu tai hirsiseinä. Voit tutustua käyttämiimme rakenneratkaisuihin tarkemmin täällä.

Jos olet avoin uusille asuinalueille, tutustu ennakkomarkkinoinnissa oleviin kohteisiimme. Mikäli sinulla sen sijaan on tarkka visio tulevan kotisi paikasta ja mahdollisesti jo tonttikin hankittuna, tutustu Kiiruna Talojen mallistoon. 

Kiiruna Asunnot toteutetaan turvallisina RS-kohteina. RS on lyhenne sanoista ”rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema”. RS-järjestelmä mahdollistaa asunto-osakkeiden myynnin jo ennen asunnon valmistumista. RS-järjestelmässä rakennuttajaa sitoo tiukat vakuudet. Vakuuksista pitkäaikaisin on valmistajan asunnolle myöntämä 10 vuoden rakennusvirhevakuus.

Jos sinulla on oma tontti, mutta ei rakennusaikeita, tarjoa tonttia Hemmolle!

Hemmo Toivonen

Kiiruna Asunnot; koko Suomi
040 514 7013
[email protected]